Inici Actualitat Junts per Taradell projecta aquest dissabte un documental amb motiu del 4t...

Junts per Taradell projecta aquest dissabte un documental amb motiu del 4t aniversari de l’1-O

0
COMPARTIR

Aquest dissabte 2 d’octubre, Junts per Taradell proposa un acte per commemorar el 4t aniversari de l’1 d’Octubre de 2017. Al Centre cultural Costa i Font projectarà el documental ‘Amb un somriure, la revolució! del cineasta quebequès Alexandre Chartran.

La projecció serà a les 7 de la tarda a la sala gran amb entrada lliure. El documental retrata els fets de setembre i octubre de 2017 amb diversos testimonis directes i imatges inèdites i amb entrevistes a Carles Puigdemont, Mireia Boya, Sergi López, Jordi Cuixart, Quim Arrufat i molts ciutadans anònims.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments