Inici Actualitat La UD Taradell debuta aquest dissabte a la Segona Catalana rebent el...

La UD Taradell debuta aquest dissabte a la Segona Catalana rebent el Cirera

0
COMPARTIR

Debut del primer equip de la UD Taradell a Segona Catalana després del títol de lliga de finals de juny. Retorna l’equip blanc-i-blau a una categoria que va perdre el 2015 (llavors denominada Primera Regional).

El debut a la nova categoria tindrà lloc aquest dissabte a les 4 de la tarda al camp municipal de la Roureda i contra el Cirera. Els taradellencs encetaran la lliga amb la finalitat i objectiu de mantenir la categoria. Està integrat en el grup 6 de Segona Catalana que compta amb 16 equips i un total de 30 jornades.

L’equip taradellenc manté el bloc que va assolir l’ascens la temporada anterior amb les incorporacions del porter Jonathan Garcia i el davanter Roger Pradell. També segueix apostant per la gent de casa amb la incorporació de Joan Coma i comptarà amb jugadors provinent dels dos equips de Quarta Catalana. De moment, Guillem Ventura, Guillem Serrabassa i Guillem Freixas, estan completant l’equip.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments