Inici Actualitat 120 obres opten a la 19a edició del Premi Literari Solstici que...

120 obres opten a la 19a edició del Premi Literari Solstici que es lliura aquest dissabte

0
COMPARTIR
Aquest dissabte a les 12 del migdia tindrà lloc el lliurament de la 19a edició del Premi Literari Solstici, convocat per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. En aquesta edició optaran a un dels sis premis, entre prosa i poesia de les categories A, B i C, un total de 120 treballs.

De les 120 obres que opten al Premi Literari Solstici, 79 ho fan a la categoria C d’adults (55 són en prosa i 24 en poesia), mentre que 41 corresponen a la B de joves entre 12 i 16 anys i al Premi Infantil Jordi Capell; de les quals aquestes dues últimes categories 22 són en poesia i 19 en prosa.

El jurat estarà format per Marta Ramírez i Baró, Aniol Florensa i Tort, Carme Bayot i Puig, Rosa Codina i Costa, Montse Morcillo i Vivet, Jesús Ramos i Santiago, Àlex Riera González, Àleix Solà Pascual, Lluís Rovira Masnou i Antoni Pladevall i Arumí.

El Premi Solstici compta amb el suport de l’Ajuntament de Taradell i la Diputació de Barcelona i la col·laboració d’Òmnium Cultural, El Prat Verd, Auto Pla Vic, el Xocolater de Taradell i el Restaurant El Nou Montseny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments