Inici Actualitat Unes 200 persones van acompanyar l’Adrià Preseguer a fer el cim de...

Unes 200 persones van acompanyar l’Adrià Preseguer a fer el cim de Matagalls amb cadira adaptada

0
COMPARTIR

Prop de 200 persones van voler acompanyar aquest diumenge 12 de setembre el taradellenc Adrià Preseguer Crusats, que pateix paràlisi cerebral, a pujar fins al capdamunt de Matagalls. L’acció s’emmarcava en la iniciativa, organitzada pel Centre Excursionista de Taradell i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), per ajudar el jove taradellenc a pujar amb una cadira Joëlette.

La implicació va ser massiva i una corrua de gent va pujar fins als 1.697 metres que té el cim de Matagalls acompanyant en tot moment l’Adrià, que no hi havia pogut pujar mai. A més, la iniciativa també va servir per sensibilitzar sobre l’esport de muntanya inclusiu i les possibilitats que hi ha.

Els participants es van trobar a primera hora del matí a Taradell o a Collformic i va fer junts el cim acompanyant-lo en tot moment, posant el granet de sorra particular i ajudant en el que fes falta. La iniciativa va comptar també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, l’Ajuntament del Brull i el Parc Natural del Montseny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments