Inici Actualitat Taradell celebra l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya 2021

Taradell celebra l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya 2021

0
COMPARTIR

Taradell ha commemorat la Diada Nacional de Catalunya 2021 amb el tradicional acte institucional, organitzat per l’Ajuntament de Taradell, que s’ha fet davant l’església Sant Genís. L’acte ha comptat amb la participació de la periodista Diana Coromines i l’alcaldessa Mercè Cabanas, juntament amb els diferents regidors i regidores del consistori taradellenc.

Coromines ha destacat que vivim en una època difícil a Europa i en l’àmbit internacional, tot sumat a una pandèmia que ha canviat la forma de comunicar-nos i relacionar-nos entre nosaltres. Respecte al moment polític actual ha recordat que ens trobem en una situació de frustració que cal revertir. També ha aprofitat per destacar la figura de Pere Quart, molt lligada a Taradell, com una referència per lluitar contra el pessimisme actual i destacant sempre la importància de l’ús del català. Per acabar ha explicat la importància de “comportar-nos com a catalans”, a tots nivells, enfortint el vincle amb la resta de ciutadans dels països catalans i tenir fe que vindran temps millors.


Al seu torn, l’alcaldessa Mercè Cabanas ha agraït a tots els regidors i regidors la preparació de l’acte, així com a tots els participants. Una diada on ha ressaltat el fet que els independentistes han de ser ciutadans exemplars i buscar la fraternitat entre pobles per aixafar el feixisme i guanyar la llibertat. A més ha recordat que des de l’Ajuntament es farà tot el possible per ajudar a assolir la independència i que cal preservar més que mai la llengua catalana.

Al llarg de l’acte també hi ha hagut música i dansa, amb l’actuació de Laia Sors i lectura de poemes i del manifest conjunt elaborat per les organitzacions polítiques de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments