Inici Actualitat Una trentena de valents no s’espanten per la pluja i fan la...

Una trentena de valents no s’espanten per la pluja i fan la caminada de Taradell cap a la Marxa dels Vigatans 2021

0
COMPARTIR

La pluja que ha caigut a primer hora de la tarda del divendres 10 de setembre va condicionar la participació taradellenca a l’edició 2021 de la Marxa dels Vigatans. Després de la suspensió de l’edició anterior, una trentena de persones hi van prendre part per encapçalar la columna Frances Sans Miquel de Montrodon, que participava a la 18a edició de la Marxa dels Vigatans.

Tot i que es va sortir amb una mica de retard esperant que parés la pluja, al final hi van prendre part una trentena de taradellencs ben equipats. La pluja va condicionar el recorregut, ja que no es va passar per Santa Eugènia, ja que es va desbordar un tram del riu Méder. I es va decidir baixar a Vic seguint la ruta de l’aigua per Bellpuig, mentre els participants de Santa Eugènia van decidir anar directament per unir-s’hi direcament a plaça de la Catedral de Vic.

En aquesta edició 2021 el lema de la Marxa era ‘La lluita continua’ i es feia un repàs cronològic dels fets més destacats entre el 1705 i el 2021 amb una encesa de torxes estàtica.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments