Inici Actualitat L’11 de Setembre a Taradell amb acte institucional i autocars cap a...

L’11 de Setembre a Taradell amb acte institucional i autocars cap a la manifestació de Barcelona

0
COMPARTIR

Taradell tornarà a commemorar la Diada Nacional de Catalunya amb diferents actes. Aquest 2021 es comptarà amb un acte institucional, organitzat per l’Ajuntament de Taradell, que començarà a 2/4 de 12 davant l’església Sant Genís.

L’acte comptarà amb la participació de la periodista Diana Coromines i l’alcaldessa Mercè Cabanas, juntament amb els diferents regidors i regidores del consistori taradellenc. Al llarg de l’acte hi haurà música i dansa i lectura de poemes i del manifest conjunt elaborat per les organitzacions polítiques de Taradell.

Al migdia, l’ANC Taradell ha organitzat autocars per anar a la manifestació de Barcelona. Aquests sortiran a 2/4 de 3 del migdia des de l’Espai 1 d’Octubre. Encara hi ha places disponibles. El tiquet o samarretes es poden adquirir a la parada que hi haurà davant l’Església durant tot el matí de l’11 de setembre. Els tiquests de bus també es poden comprar a Can Vilaró.

Finalment, durant el matí de l’11 de setembre el públic tindrà una nova ocasió per visitar el campanar de Taradell i la Torre de Don Carles, que fan jornada de portes obertes de les 11 a les 2.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments