Inici Actualitat Taradell tornarà a ser present a la Marxa dels Vigatans aquest divendres

Taradell tornarà a ser present a la Marxa dels Vigatans aquest divendres

0
COMPARTIR

Després de la suspensió de l’edició 2020 a causa de la Covid-19, aquest divendres se celebrarà la 18 a edició de la Marxa dels Vigatans. I Taradell hi participarà amb l’habitual columna Francesc Sans Miquel de Montrodon.

La trobada tindrà lloc divendres a la Plaça de les Eres a les 5 de la tarda. Allà s’hi trobaran els participants per encapçalar la columna i arribar caminant fins a Vic, passant per Santa Eugènia de Berga (18:30h) i arribant al voltant de les 8 a Vic.

L’edició 2021 de la Marxa dels Vigatans se celebrarà a la Plaça Major de Vic a 2/4 de 10 de la nit. Es recupera el format presencial després de la suspensió el passat 2020 i adaptada a la situació sanitària. Aquest any el lema de la Marxa és ‘La lluita continua’ i farà un repàs cronològic dels fets més destacats entre el 1705 i el 2021 i també farà referència als 50 anys d’Òmnium Osona.

La Plaça Major estarà delimitada i el públic s’hi ha d’inscriure prèviament per assisitir-hi. Es pot fer a través del formulari habilitat a www.marxadelsvigatans.cat o en el següent enllaç: FORMULARI INSCRIPCIÓ. L’accés a aquesta zona s’obrirà dues hores abans de l’inici de la Marxa, a les 19.30 h per facilitar l’entrada. 

Enguany, els participants dels diversos pobles estaran ubicats al centre de la Plaça i l’encesa de torxes serà estàtica. L’encesa es farà amb la col.laboració del públic també. Trobaran una torxa a la cadira i un full amb les instruccions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments