Inici Actualitat En Toca-Sons canalla torna als carrers de Taradell i esquiva la forca...

En Toca-Sons canalla torna als carrers de Taradell i esquiva la forca per retornar al País de Mai més

0
COMPARTIR

Amb moltes mesures preventives i escenes estàtiques aquest dimarts va arribar a Taradell la versió per la mainada d’en Toca-Sons. L’anomenat Toca-Sons canalla va entrar al poble, interpretat pel jove taradellenc Jan Muntal.

La festa pels més petits va recrear l’entrada del bandoler al poble, i la persecució a càrrec de l’Agutzil, que estava representat pel jove taradellenc Arnau Casals.

Els vilatans van ser protagonistes dels enfrontamentaments entre bandolers i sometents, del robatori de piruletes de xocolata a la botiga del Xocolater de Taradell i del sometiment, per moments, del poble a la voluntat del bandoler. En la versió infantil no hi ha trabucades i totes les baralles es feien amb llançament de confeti o de globus d’aigua. Precisament, la incertesa sobre pluja, amb quatre gotes, va fer témer per la festa, però al final el temps va aguantar. I el públic va poder serguir totes les escenes recreades des d’un punt predeterminat del poble i on el públic ho podia serguir assegut en cadires i amb distàncies.

El judici i la sentència van tenir lloc a l’esplanada davant de l’EAS Taradell. Allà el jurat va determinar que el bandoler era culpable, després dels testimonis de la professora del bandoler sobre les seves malifetes a l’escola i de dos pintors víctimes dels mals actes d’en Toca-Sons canalla. Durant el judici moltes referències a la pandèmia i les mesures preventives i sanitàries i a la incidència de les xarxes socials en la societat.

Quan el bandoler era conduït a morir a la forca, la intervenció de la famosa Campaneta del País de Mai Més va evitar-ho. Ella es va endur el bandoler cap al món on els infants no han de créixer i on els més petits poden seguir sent nents, recuperar els valors de la infantesa i jugar eternament.

Podeu veure més imatges del Toca-Sons canalla en la següent galeria de fotografies:

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments