Inici Actualitat David Adeosun guanya el 19è Torneig de Tennis Taula de Festa Major...

David Adeosun guanya el 19è Torneig de Tennis Taula de Festa Major de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest divendres passat va tenir lloc a Can Costa i Font la dinovena edició del torneig de tennis taula de Festa Major organitzat per el TT Mont-rodon. Hi va haver competició durant tot el dia amb molt bona participació.

En categoria absoluta es va endur el títol en David Adeosun del CTT Moianès per davant del seu company de club Jofre Ferrer per 3 a 1 a la final. El tercer lloc va ser per Joan Riera del TT Sant Quirze de Besora i quart Àlex Llastanós del CTT Roda de Ter. Els millors locals van ser Genís Baucells i Rafel Montenegro que van caure a quarts de final. La consolació la va guanyar Jordi Ferrer del CTT Moianès.

En la categoria de Ping-pong, destinada als aficionats, va repetir títol José Mª Sánchez guanyant a Miquel Blanco. El tercer lloc va ser per Josep Crusats, i la consolació la va guanyar Miquel González.

En la jornada de matí es van disputar les categories Infantil i Benjamí. En la primera va guanyar Maika Sagrera per davant d’Aniol Hormigon, Roger Gol i Pau Montaña. La consolació va ser per Max Aigner. I en categoria Benjamí el guanyador va ser Jan Muntal per davant de Pau Martín i Gil Rovira.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments