Inici Actualitat Sopar de pagès, inflables, vermut literari i taller de pallers en un...

Sopar de pagès, inflables, vermut literari i taller de pallers en un dissabte ple d’actes a la Festa Major de Taradell 2021

0
COMPARTIR

Dissabte amb moltes activitats i molt variades a la Festa Major de Taradell 2021. Un dels dies amb més actes, això sí, sempre amb mesures preventives i distància a causa de la Covid-19.

Al matí la zona del Pujoló i l’esplanada de davant de l’EAS va ser l’espai on es va concentrar l’activitat. Una sèrie d’inflables d’aigua van fer les delícies dels més petits, que van poder gaudir d’una matinal ben refrescant. De fet, hi va haver tanta afluència que s’havia de fer cua per poder baixar pels tobogans d’aigua.

Al costat, al bosc del Pujoló, hi va haver una activitat, organitzada per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i Ràdio Taradell. Es tractava d’un vermut literari i musical, on a l’ombra dels pins es va poder gaudir de la narració de contes a càrrec d’Albert Estengre amb ‘El decameró, i l’actuació musical plena de versions que van oferir amb molt d’humor els Dandys.

A la tarda a la plaça de les Eres es va fer un taller de pallers. Els presents van poder aprendre com es feien abans en petit format, apilant i lligant la palla.

Al vespre, l’Espai 1 d’Octubre es va omplir de taules per participar al sopar de pagès. Es va omplir amb tots els tiquets esgotats. Els presents van poder degustar el nou Pa de les eres, que es va presentar fa unes setmanes a Taradell, juntament amb embotit. I, sobretot, van poder gaudir de música. N’hi havia moltes ganes i les versions del grup Band-idos no van defraudar, amb moltíssim públic veient-ho des del perímetre exterior de l’espai. Després van actuar els The Tyets amb la seva proposta barreja de trap i reggaeton.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments