Inici Actualitat El Concurs de crits i xiulets tindrà segona edició i seguirà amb...

El Concurs de crits i xiulets tindrà segona edició i seguirà amb un concert de Boys Damm el 24 d’agost

0
COMPARTIR

Després de l’èxit de l’any passat, Ràdio Taradell tornarà a premiar a aquelles persones que cridin més fort i aquelles persones que xiulin més fort. La segona edició del Concurs de Crits i Xiulets, però, canviarà d’escenari. Aquest 24 d’agost es farà a l’esplanada del davant de l’EAS Taradell.

El concurs, que Ràdio Taradell va recuperar l’any passat i que entre 1993 i 2000 organitava el Consell de Joventut i el 2007 la Ràdio ja va recuperar de forma esporàdica en el marc dels Juliols a la fresca, tindrà lloc a partir de les 10 de la nit. En la primera edició l’any passat, hi va haver molta participació, ja que el concurs de crits va tenir 29 participants i el de xiulets 9.

Hi tornarà a haver premis per al crit més fort i el més original i també per al xiulet més fort i el més original. Els premis consistiran en vals per comprar als establiments de l’Associació de Botiguers de Taradell. Les inscripcions per participar al concurs es faran al mateix espai una hora abans, a partir de les 9.

Concert de Boys Damm

Després del concurs, al voltant de les 11 de la nit, hi haurà el concert de Boys Damm al mateix escenari. Recordem que aquest grup de versions de la comarca havia d’actuar a finals de maig a la Caminada de Lluna Plena, però l’actuació es va haver de suspendre per la pluja.

Com en tots els actes de festa major, coordinats per l’Ajuntament, es prendran les mesures de seguretat i higiene pertinents per evitar la propagació de la Covid-19.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments