Inici Actualitat Un jove de Taradell detingut per agredir un guàrdia municipal de Taradell...

Un jove de Taradell detingut per agredir un guàrdia municipal de Taradell després de participar en una botellada

1
COMPARTIR

Un veí de Taradell de 28 anys va ser detingut aquest divendres passat per agredir un guàrdia municipal. Segons va avançar la periodista Anna Punsí i ens han confirmat els Mossos d’Esquadra, els fets es van produir durant la matinada (cap a les tres de la matinada) del 7 d’agost a l’Espai 1 d’Octubre.

Segons sembla un grup de joves estava fent una botellada quan els dos guàrdies municipals s’hi van presentar per identificar-los. Un dels joves, però, va marxar corrent en no voler-se identificar. Els agents van demanar ajut a d’altres agents de municipis veïns, a través de la xarxa Rescat, i un agent de Seva i els guàrdies de Viladrau hi van acudir ràpidament. Al final, van poder aturar i retenir el jove que no es volia identificar, però aquest abans va agafar un guàrdia municipal de Taradell pel coll amb el braç i va deixar-lo mig inconscient. L’altre guàrdia municipal va ruixar-lo amb esprai perquè el deixés anar, però va acabar lesionat mentre el reduïa gràcies a l’ajut d’un altre agent de Seva.

Un cop detingut, es va esperar la presència del Mossos d’Esquadra que el van portar a comissària. Segons fonts dels Mossos, el mateix dissabte va passar a disposició judicial acusat d’atemptat als agents de l’autoritat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
J. O
J. O
10 agost 2021 14:37

Sap molt greu el que ha passat!
Però Sra alcaldessa si no es prenen mesures fermes JA! davant d’aquests comportaments incívics això s’escapa de les mans.