Inici Actualitat Hi haurà 8a edició de la Cronodipòsit popular de la Festa Major...

Hi haurà 8a edició de la Cronodipòsit popular de la Festa Major de Taradell i es farà el 19 d’agost

0
COMPARTIR

La popular Cronodipòsit de Taradell tindrà vuitena edició durant la Festa Major d’estiu. Aquest any tindrà lloc el 19 d’agost a les 6 de la tarda. Seguirà amb el format habitual, amb cronometratge professional i gratuïta per a tots els participants.

Els organitzadors insistiran en les mesures d’higiene i preventives per als participants, tot i que el format de competició ja afavoreix, per exemple, la distància pel fet que cada participant corre sol i el següent no ho fa fins que ha acabat el d’abans. També s’insistirà molt en què el públic present vagi amb mascareta i mantingui la distància mínima de seguretat, evitant concentracions.

Pel que fa a la Cronodipòsit, seguirà buscant quin és el participant més ràpid en completar el petit circuit que es fa pels jardins del Centre cultural Costa i Font i pujar els 108 graons que hi ha fins al capdamunt del dipòsit d’aigua. En la darrera edició es va superar el rècord de la prova, en categoria masculina, que ara és de 35,993. El record femení és de 44,835 segons. Hi haurà premis per als tres primers classificats tant en categoria masculina com femenina.

La filosofia de la prova és oferir una proposta lúdica i popular a la Festa Major de Taradell. A més, els participants tindran l’oportunitat de pujar a un dels espais més emblemàtics de Taradell i contemplar les vistes del municipi.

Concurs d’instagram

El públic present també podrà aconseguir un premi. Es farà una nova edició del concurs d’Instagram on es premiarà la millor foto de la cursa. El guanyador s’endurà un menú degustació per a dues persones al restaurant Nonna Jovita de Taradell. Al concurs hi poden participar tant públic com participants. L’únic requisit és tenir compte d’instagram, seguir el perfil @taradellpuntcom (a instagram hi haurà les bases) i fer servir l’etiqueta #8acronodiposit.

La prova començarà a les 6 de la tarda amb una durada aproximada d’hora i mitja. Una hora abans es podran fer inscripcions. Les places són limitades. Hi poden participar els majors de 16 anys.

La Cronodipòsit està organitzada per la web Taradell.com. Compta amb Mas Gasala, Centre Mèdic Estètic Lourdes, CosFisicwell i Badabadoc Comunicació com a patrocinadors, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, Centre Excursionista Taradell, Esports Autonell, Masia Vila-rasa i el Xocolater de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments