Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell demana la col·laboració ciutadana davant l’auge de robatoris de...

L’Ajuntament de Taradell demana la col·laboració ciutadana davant l’auge de robatoris de les darreres setmanes

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell demana a la població la màxima col·laboració per prevenir l’acció dels lladres que en les darreres tres setmanes, des de l’11 de juliol, han protagonitzat un total de tres robatoris i hi ha hagut dues temptatives. L’objectiu és ajudar en la feina que ja estan fent els Mossos d’Esquadra, juntament amb els Guàrdies Municipals.

Segons l’Ajuntament de Taradell, dels tres robatoris, dos van succeir el 12 i el 26 de juliol a la zona de la Codina. Els lladres van entrar per una finestra, que estava oberta per refrescar l’habitatge. El tercer va ser a la Plaça de l’Everest, a Goitallops, quan el veí va sortir a passejar els gossos.

Pel que fa a les dues temptatives de robatori, l’Ajuntament ha fet públic que totes elles han tingut lloc a la urbanització La Roca, l’última el dimarts al vespre quan els propietaris que estaven a l’interior de casa seva al carrer Puiglagulla van veure com marxaven corrent dos homes encaputxats vestits de negre. L’11 de juliol es va produir un intent semblant al carrer Tagamanent, on els autors van poder escapar després que el fill de la propietària els intentés interceptar.

Per tal d’evitar, minimitzar o prevenir aquests actes, els Mossos d’Esquadra tenen a disposició de la ciutadania un paquet de mesures de precaució i seguretat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments