Inici Actualitat L’atur de juliol de 2021 a Taradell torna a registrar una forta...

L’atur de juliol de 2021 a Taradell torna a registrar una forta davallada

0
COMPARTIR

Disminució important a Taradell de les persones en situació d’atur. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, al mes de julio es va registrar el quart mes consecutiu amb davallada de l’atur. El mes passat es va tancar amb 18 persones menys en situació d’atur. Ara mateix hi ha 210 taradellencs o taradellenques que no tenen feina. Fa un any també va baixar força la xifra, però llavors hi havia 248 persones en situació d’atur.

A Osona, l’atur registrat durant el juliol de 2021 també ha tornat a anar a la baixa. Ara mateix hi ha 7.754 osonencs sense feina (640 menys). Fa un any la xifra d’aturats era molt més alta, 9.126 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments