Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell optarà per fer un segon pavelló i no una...

L’Ajuntament de Taradell optarà per fer un segon pavelló i no una segona pista

0
COMPARTIR

La decisió ja està presa. L’Ajuntament de Taradell tirarà endavant el projecte per fer un segon pavelló municipal. Segons el regidor d’Esports, Lluís Rodríguez, la idea és construir un segon pavelló al costat de l’actual en els terrenys de la finca que ja es va expropiar.

Per tant, queda descartada l’opció d’únicament fer una segona pista. La idea de l’equip de govern d’ERC és projectar un segon pavelló amb les dimensions reglamentàries, que s’executarà en tres fases diferents. Segons Rodríguez, ja s’ha trobat el finançament per poder portar a terme la primera fase. Aquesta consistiria en la construcció de la pista i l’estructura i tancaments del pavelló. En una segona fase es farien els vestidors, lavabos i zona de bar, mentre que la tercera serviria per adequar i modificar els actuals accessos que, a falta de concretar-ho en el projecte, modificaria l’entrada del públic que es faria per la banda de l’EAS.

Després de l’expropiació i enderroc de la finca que va costar uns 100.000 euros, l’Ajuntament ja compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona d’uns 400.000 euros. També té previst fer una modificació de crèdit per poder disposar d’uns 900.000 euros. Aquest crèdit i la subvenció serviran per poder redactar el projecte i construir la primera fase. La idea seria que a mitjans del 2022 el projecte estigués aprovat i ja licitat per poder iniciar les obres, tot i que depèn de la burocràcia i tràmits de l’administració pública.

La segona i tercera fase quedarien pendents més endavant de l’obtenció del finançament pertinent. Segons el regidor d’Esports, Lluís Rodríguez, hi ha demanda per a un segon pavelló i la idea és projectar-lo i executar-lo en tres fases per no hipotecar altres serveis del poble.

La setmana passada l’Ajuntament de Taradell ja va rebre un estudi de viabilitat realitzat per la Diputació de Barcelona. Aquest document, que va demanar l’Ajuntament, constata que existeix una demanda suficient per ampliar els equipaments esportius municipals i serveix per ajudar a prendre la decisió final, ja que avalua la viabilitat social, esportiva i econòmica.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments