Inici Actualitat Un turisme queda totalment cap per avall en un accident a la...

Un turisme queda totalment cap per avall en un accident a la carretera de Taradell a Mont-rodon

0
COMPARTIR

Un espectacular accident ha tallat durant uns minuts la carretera de Taradell a Mont-rodon, al quilòmetre 1 de la BV-5306, aquest dijous a la tarda. Posteriorment, s’ha donat pas alternatiu als vehicles.

L’accident ha tingut lloc poc a 2/4 de 6 de la tarda i s’hi ha vist involucrat un únic turisme, que ha quedat completament cap per avall al damunt de la calçada, com es veu a la imatge. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat han hagut d’intervenir, juntament amb agents municipals que en un primer instant han ajudat a donar pas alternatiu per reactivar la circulació, que només ha estat aturada durant un quart d’hora. També s’hi han desplaçat els Mossos d’Esquadra que han ajudat en la tramitació de la grua per poder retirar el vehicle.

Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, l’ocupant de l’únic vehicle involucrat en l’accident es trobava bé i ha pogut sortir fora del vehicle.

Les causes de l’accident es desconeixen, però com es veu a les imatges ha estat molt espectacular.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments