Inici Actualitat L’Envelat de la Plaça de les Eres tampoc s’organitzarà aquest 2021

L’Envelat de la Plaça de les Eres tampoc s’organitzarà aquest 2021

0
COMPARTIR

L’edició 2021 de l’Envelat de la Plaça de les Eres de Taradell no es portarà a terme. Després de mesurar la decisió, des del grup de persones responsables s’ha decidit que, per segon any consecutiu, no s’organitzarà a causa del context de pandèmia.

Els motius són diversos i bàsicament se sustenten per la impossibilitat d’organitzar el format a partir del qual va nèixer la iniciativa l’any 2015. La idea que la Plaça de les Eres, al centre del poble, es converteixi en un Envelat de Festa Major per un dia, on tothom pugui accedir de manera lliure per trobar-se amb la gent del poble, creiem que a hores d’ara no té cabuda, malgrat el bon ritme de vacunacions.

No ens imaginem un Envelat que no sigui a la Plaça de les Eres. Per poder complir amb les mesures de seguretat establertes, l’aforament limitat deixaria a molta gent sense poder-hi participar i només seria amb limitació de taules i cadires, mascareta i sense interacció. Per aquesta raó i altres consideracions de grup, ens sap molt greu prendre aquesta decisió. Però creiem que és la més coherent en el context actual i amb la filosofia de l’Envelat.

Volem organitzar l’Envelat que tots vam conèixer durant 5 anys i, per això, preferim esperar un any més i que al 2022 l’Ajuntament de Taradell (que sempre ens ha posat facilitats i ens ha animat a organitzar-lo en altres condicions) ens el segueix deixant organitzar la nit del 24 d’agost.

Per a aquells que potser pensin que l’Envelat morirà per no haver-se pogut fer durant 2 anys seguits, dir-los que tenim moltes ganes de tornar omplir la Plaça de les Eres de gent parlant amb llibertat, gaudint a peu dret i sense restriccions, passant-s’ho bé bevent i sent un punt de trobada i barreja de diverses generacions. I volem seguir aportant el nostre granet de sorra a futurs projectes solidaris.

Desitgem veure-us el 2022.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments