Inici Actualitat Prohibit aparcar a tota la Plaça Santa Llúcia a partir d’avui 1...

Prohibit aparcar a tota la Plaça Santa Llúcia a partir d’avui 1 de juliol

0
COMPARTIR

Des d’aquest dijous 1 de juliol de 2021 està prohibit estacionar en qualsevol punt de la Plaça Santa Llúcia. L’Ajuntament de Taradell ha pres aquesta mesura i ha eliminat les 3 places d’aparcament lliure que hi havia en aquesta zona.

De fet, fa temps ja es van eliminar alguns punts d’aparcament d’una banda de la plaça, i ara s’han acabat d’eliminar els de l’altra banda, d’acord amb la previsió que ja es tenia de suprimir la presència de vehicles.

El motiu és deixar totalment lliure un dels punts emblemàtics del municipi i així donar més visibilitat tant a la capella de Santa Llúcia, com al monument ‘Exaltació a la vida i a la pau’ i l’estany. A més, es recorda que per als vehicles que vulguin estacionar hi ha una nova zona d’aparcament habilitat a la cruïlla entre el carrer Guillem de Mont-rodon i el carrer d’en Quintana. On sí es pot seguir aparcament és a la Plaça d’en Gili.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments