Inici Actualitat L’equip de govern de Taradell destaca que a mig mandat ha executat...

L’equip de govern de Taradell destaca que a mig mandat ha executat un 65% del seu programa electoral

0
COMPARTIR

L’equip de govern de l’Ajuntament de Taradell (ERC Taradell) va fer aquest dijous al vespre un acte de retiment de comptes, coincidint amb el mig mandat municipal. L’acte, que estava obert al públic, es va fer a la Font Gran, però amb poca presència de gent.

L’alcaldessa, Mercè Cabanas, va destacar que a mig mandat han executat el 64,69% del programa electoral que van presentar a les eleccions de 2019. És a dir, han portat a terme 51,75 de les 80 propostes. La dada, segons l’alcaldessa, no és sencera perquè algunes accions s’han iniciat i no estan encara completades. “Estem amb la tranquil·litat de la feina feta. Hem anat fent les accions que requerien les necessitats del poble. Hem fet tant com podíem”, va explicar Mercè Cabanas, recordant que el context de pandèmia va modificar les prioritats.

Durant l’acte es va repassar el programa que ERC Taradell va estructurar en quatre eixos principals quan el va presentar en la campanya electoral. Així, de les accions en l’Eix Social (relatiu a joventut, esports, gent gran, igualtat, cultura…) s’ha executat un 64,58% (23 de 36 aaccions) i es va explicar que algunes propostes, com la sala fosca, no s’ha pogut executar perquè depèn de subvencions i ajuts que no hi ha hagut. En l’Eix Economia Local s’ha executat un 60,71% (8,5 de 14 accions), destacant moltes accions de suport al comerç local i a disminuir el dèficit. En l’Eix Sostenible s’ha complert un 56,25% de les propostes prevists (9 de 16) amb accions per la mobilitat, fomentar l’autoconsum o la nova àrea d’aportació de residus, per exemple. I en l’Eix Drets Civils s’ha executat un 78,57% (11 de 14 accions) amb polítiques per fomentar la transparència, el civisme o la participació ciutadana que properament es concretarà amb un programa online que s’iniciarà amb una primera acció anecdòtica per consensuar el nom del nou passatge entre el carrer de la Vila i el Passeig Domènec Sert. A nivell de civisme es va destacar que ha millorat la problemàtica amb gossos i excrements arran de l’actuació de l’agent cívic que Taradell va tenir, però que encara hi ha problemàtiques puntuals amb les deixalles o els botellots.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments