Inici Actualitat TV3 es fa ressò de l’exposició fotogràfica sobre Txernòbil que es pot...

TV3 es fa ressò de l’exposició fotogràfica sobre Txernòbil que es pot veure a Taradell

0
COMPARTIR

El Telenotícies Comarques de TV3 d’aquest dimecres 30 de juny s’ha fet ressò de l’exposició fotogràfica que es pot veure aquests dies al Centre cultural Costa i Font de Taradell. Es tracta d’una mostra de fotografies del taradellenc, David Burillo, que va realitzar a Txernòbil en dues ocasions (el 2019 i el 2021):

Sota el títol ‘Retorn a Prípiat, la ciutat desolada’, mostra com va quedar abandonada la ciutat més propera a la central nuclear que a l’abril de 1986 va patir l’accident nuclear més important i que va ser evacuada en tan sols 3 dies. Els seus habitants, excepte algunes persones grans anys després, no van tornar mai més als seus habitatges.

L’exposició es pot veure a can Costa, de forma gratuïta, fins el 4 de juliol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments