Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell demana extremar la precaució després dels 20 casos de...

L’Ajuntament de Taradell demana extremar la precaució després dels 20 casos de Covid-19 diagnosticats aquest dimarts

0
COMPARTIR

El CAP de Taradell ha diagnosticat aquest dimarts més de 20 casos positius de Covid-19 en gent jove i adults, per diferents motius.

Segons l’Ajuntament de Taradell, des del CAP es considera que la causa podria haver estar la relaxació de mesures durant la revetlla de Sant Joan i el contagi dins de bombolles familiars. A més, 10 positius més registrats durant el cap de setmana estarien relacionats amb el viatge de final de Batxillerat a Mallorca.

Per aquest motiu, des del CAP de Taradell i des del propi Ajuntament es demana durant els propers 10 dies extremar la precaució seguint les mesures preventives per intentar baixar el contagi. S’insisteix en mantenir la distància social d’un metre i mig, usar mascaretes en locals tancats i mantenir mans netes.

Curiosament, la setmana passada a Taradell s’havia arribat a la situació inversa, amb cap nou positiu al municipi. Però aquest dilluns Taradell ja estava al capdamunt de la llista de la Catalunya Central, ja que ahir dilluns es van registrar 13 nous casos que van fer pujar la taxa positius per cada 100.000 habitants a 197 (a la Catalunya Central era de 76,68 punts). Amb els positius d’aquest dimarts faran pujar molt més la taxa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments