Inici Actualitat La UD Taradell es proclama campiona i assoleix l’ascens a Segona Catalana

La UD Taradell es proclama campiona i assoleix l’ascens a Segona Catalana

0
COMPARTIR

18 anys després l’històric ascens a Preferent la UD Taradell ha tornat a viure un ascens de categoria. Aquest dissabte a la tarda la Roureda ha vibrat de valent amb el triomf dels taradellencs per 3 a 2 contra el segon classificat, el Pradenc. Una victòria que ha suposat el títol de lliga i l’ascens a Segona Catalana.

Ha estat un triomf patit, tot i el color i el gran ambient que s’ha viscut al camp de futbol. Conscients de la trascendència del matx (els dos equips podien proclamar-se campions), durant la primera meitat s’han vist poques ocasions. De fet, comptades. Al minut 33 el Pradenc ha tingut una ocasió claríssima. En una jugada on els taradellencs reclamaven falta, els visitants han tret un fora de banda molt ràpid i s’han plantat per l’esquerra a l’àrea. La passada de la mort no l’ha aprofitat el davanter visitant que ha xutat desviat, quan ho tenia tot de cara per marcar. En canvi, el Taradell en l’única ocasió clara ha fet l’1 a 0. Ha estat al minut 45 quan Oriol Vila ha caçat una pilota entre dos defenses i amb un xut des de la frontal ha superat el porter. Al descans, s’hi ha arribat amb 1 a 0.

A la represa, el partit ha vist moltes més ocasions. El Pradenc ha avisat només començar amb un xut creuat perillós. I el Taradell ha respost amb dues ocasions claríssimes per marcar. Al minut 54 Vila ha estat a punt de marxar de tothom i encarar el porter, però un defensa in extremis ha desviat la pilota. I al 63 Vila ha marxat per cames i en l’u contra u amb el porter, ha xutat ras i col·locat però el porter ha aturat el xut.

I del 2 a 0 s’ha passat a l’empat a 1, quan el Pradenc ha marcat a la sortida d’un córner al minut 64. Però el Taradell ha superat el gerro d’aigua freda i al minut 70, Vila ha lluitat una pilota i ha cedit a l’esquerra per l’arribada de Marc Orriols que ha batut el porter amb el seu xut per posar, de nou, amb avantatge el Taradell. No ha patit el Taradell fins que al minut 89, Joan Canó ha aprofitat una indecisió entre la defensa i el porter per endur-se la pilota i marcar a plaer el 3 a 1. Semblava el partit sentenciat, però aquí ha arribat l’aturada.

L’àrbitre i els dos liniers han abandonat el camp i han suspès el matx. Segons sembla, una part de l’afició visitant increpava el liner a la banda contrària a la graderia. I, fins que, no han abandonat aquesta zona no s’ha reprès el joc. Ha estat un quart d’hora més tard. Només quedaven 5 minuts d’afegit, però el Pradenc ha posat una mica de nervis, quan a un minut pel final ha fet el 3 a 2 definitiu.

No hi ha hagut temps per res més i el xiulet final de l’àrbitre ha desfermat l’alegria i l’eufòria taradellenca per celebrar el títol i l’ascens de categoria. Destacar que el Pradenc, al final del partit ha fet el passadís d’honor als jugadors taradellencs en un exemple d’esportivitat.

Després ha començat la festa taradellenca, amb una cercavila amb tractor pel centre del poble, bany al monument de l’Atlàntida i celebració al balcó de l’Ajuntament, amb la recepció de l’alcaldessa, Mercè Cabanas, i el regidor d’Esports, Lluís Rodgríguez.

Podeu veure una galeria de fotos, clicant a la imatge inferior.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments