Inici Actualitat La UD Taradell serà campiona i pujarà a Segona Catalana si guanya...

La UD Taradell serà campiona i pujarà a Segona Catalana si guanya al Pradenc aquest dissabte

0
COMPARTIR

Últim partit de lliga de la UD Taradell i títol en joc. Aquest dissabte a les 16:30h a la Roureda s’enfronten el primer i segon classificat amb el campionat com a gran premi per a qui guanyi.

El Taradell arriba al partit amb l’avantatge de ser líder en solitari amb 35 punts, un més que el Pradenc. Però l’empat podria no ser suficient. El triomf és el resultat que assegura matemàticament ser campions i pujar a Segona Catalana. En canvi, l’empat asseguraria quedar per davant del Pradenc, però podria donar opcions al Voltregà. I és que l’equip de Sant Hipòlit si guanya al Moià i amb el partit pendent de Centelles (que guanyava per 0 a 1) també sumaria 36 punts. Llavors caldria calcular el goal average general per determinar el campió. La UD Taradell té un balanç positiu de 20 gols, mentre que el Voltregà en té 14 (però amb el partit de Centelles amb 0 a 1 i un penal a favor podria tenir mínim + 16). Per tant, un triomf del Voltregà per 5 a 0 treuria el títol al Taradell, en cas d’empatar amb el Pradenc.

Per cert, la Federació Catalana de Futbol ha posat el dimecres 30 de juny com a data per reprendre els 10 minuts que resten del partit entre Centelles i Voltregà. Un fet que no s’explica i que donaria molt avantatge al Voltregà en cas que el Taradell empati. Ja que sabria quants gols necessitaria marcar per ser campió.

Per tant, als taradellencs per assegurar el títol han de guanyar aquest dissabte. El Pradenc, segon classificat, també arribarà al partit amb l’opció de ser campió. Però únicament, la victòria els assegura el títol.

Si puja de categoria el Taradell, tornarà a recuperar la categoria que va perdre l’any 2015 (llavors es denominava Primera Regional). L’últim ascens del Taradell va ser el 25 de maig del 2003 quan el Taradell després d’empatar a casa amb el Mollet va pujar a la Regional Preferent. Posteriorment, el 2006 va jugar la promoció d’ascens a Primera Catalana, però la va perdre a doble partit contra l’Amposta que acabaria jugant a Tercera Divisió.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments