Inici Actualitat El CP Taradell fa oficial els fitxatges de Pol Gallifa, Sergi Pla...

El CP Taradell fa oficial els fitxatges de Pol Gallifa, Sergi Pla i Xavi Crespo

0
COMPARTIR

El CP Taradell ha anunciat en qüestió de pocs dies tres noves incorporacions per reforçar la plantilla per la temporada vinent a l’OK Plata: Pol Gallifa, Sergi Pla i Xavi Crespo.

Pol Gallifa, de 23 anys, prové del Breganze d’Itàlia on ha anotat 28 gols en 31 partits. Un jugador que coneix perfectament el què significa jugar per un equip de la comarca d’Osona, ja que abans de viatjar cap a Itàlia havia militat a les files del CP Voltregà.

Sergi Pla, de 35 anys, ha de portar l’experiència que es perd per la marxa de Marçal Casadevall. Aquesta última temporada ha jugat a l’Igualada on ha anotat 9 gols en 32 partits, i prèviament havia vestit la samarreta del CP Vic.

Xavi Crespo, de 25 anys, ha defensat els colors del Vendrell on ha anotat 15 gols en 32 partits. Un jugador que ha jugat també al CP Voltregà i al Lloret.

Per tant, la plantilla es dona pràcticament per tancada, més enllà de jugadors del filial que poden reforçar a l’equip durant el transcurs de la temporada. L’equip liderat per Jefa Rovira inicia el camí per tornar a ascendir a la màxima competició de l’hoquei estatal.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments