Inici Actualitat La tradició de rebre la Flama del Canigó segueix ben viva a...

La tradició de rebre la Flama del Canigó segueix ben viva a Taradell

0
COMPARTIR

Prop d’un centenar de persones han participat aquest dimecres a la tarda a la tradicional rebuda de la Flama del Canigó. Transportada des de la Catalunya Nord, els taradellencs han donat una càlida benviguda als portadors de la flama del cim de d’aquesta muntanya situada entre el Conflent i el Vallespir.

Els voluntaris que la distribueixen arreu dels Països Catalans han estat rebuts per l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabans, alguns regidors i regidores, i representants de l’Agrupació Sardanista i del Centre Excursionista, a banda de nombrosos taradellencs.

Abans d’encendre la foguera, ubicada a l’escenari dels jardins de can Costa, s’ha llegit el manifest. També s’ha reivindicat la tradició per part de Carme Guiteras, presidenta de l’Agrupació Sardanista, i l’alcaldessa, Mercè Cabanas, que ha expressat el desig que la flama “cremi el malson d’un any i mig de pandèmia”.

Tot seguit, veïns de Viladrau han aprofitat per agafar el foc de la flama i portar-la fins al seu municipi. Finalment, s’ha encès la foguera de Sant Joan, davant l’atenta mirada del públic, que ha pogut gaudir de coca i cava.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments