Inici Actualitat Ja es pot transitar pel passatge de Les Monges que connecta el...

Ja es pot transitar pel passatge de Les Monges que connecta el carrer de la Vila i el Passeig Domènec Sert

0
COMPARTIR

Des d’aquest dimecres a la tarda ja està obert el passatge de l’antic edifici de Les Monges. Els vianants ja hi poden transitar lliurement. Aquest passatge connecta el carrer de la Vila i el Passseig Domènec Sert i fins ara estava tancat a causa de les obres de construcció dels habitatges.

És el tercer passatge semi cobert que hi ha al municipi, ja que també n’hi ha un a La Plaça, que connecta amb la Sagrera, i un altre al carrer Sant Sebastià que connecta amb la riera de Tomba (per això, es coneix popularment com la zona de la Tomba).

Ara faltarà oficialment donar-li un nom al passatge, tot i que quan es va presentar el projecte de la nova escola i l’enderrocament i construcció dels pisos, es va anunciar que portaria per nom ‘Pare Coll’. Una petició que havien fet les germanes Dominiques de l’Anunciata, les propietàries de l’escola i el terreny, quan es va tancar l’acord. Segons sembla l’Ajuntament de Taradell, vol obrir un procés participatiu online perquè sigui la ciutadania qui triï el nom definitiu del vial. Properament, es presentaran tres opcions i la més votada serà l’escollida.

Al 2014 es va habilitar de forma provisional, abans que comencessin les obres de construcció dels habitatges. Però a la primavera del 2015 es va tornar a tancar a causa de les obres. L’enderrocament de l’antic edifici i col·legi de Les Monges (Col·legi Sant Genís i Santa Agnès) es va fer al juliol de 2011.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments