Inici Actualitat La UD Taradell empata a Moià i presumiblement només li servirà el...

La UD Taradell empata a Moià i presumiblement només li servirà el triomf en l’última jornada per ser campiona

0
COMPARTIR

Empat dolent del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda a Moià. Tot i salvar un punt, els taradellencs poden perdre el liderat aquest diumenge si guanya el Pradenc, i això faria que en l’última jornada amb un Taradell-Pradenc només els valgués el triomf per ser campions.

L’equip taradellenc ha pagat un inici nefast de partit davant del Moià. En només 6 minuts els taradellencs, l’equip fins avui menys golejat del grup 5è, ja havia encaixat un parcial de 2 a 0. Això ha hipotecat la resta del partit, ja que els taradellencs han hagut d’anar a remolc. Tot i això, l’esperança s’obria a la mitja hora de joc, quan Marc Font ha reduït diferències amb el 2 a 1. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

A la represa, el Taradell ha buscat l’empat i ha apretat de valent per fer l’empat. Tot i això, els locals al contraatac generaven perill. No ha estat fins al minut 81 quan Arnau Cirera ha fet l’empat a 2. Malgrat els intents taradellencs fins al final de partit, el marcador ja no s’ha mogut més.

Aquest empat fa que el Taradell depengui del partit del Pradenc d’aquest diumenge per saber si arriba a l’última jornada com a líder o no. En cas que no (recordem que en l’última jornada hi ha un Taradell-Pradenc), això faria que únicament la victòria taradellenca li asseguraria el títol i l’ascens de categoria. Amb l’empat a Moià, els taradellencs han perdut l’ocasió que un empat a l’última jornada també els valgués. Només passaria això si el Pradenc no guanya aquest diumenge contra el Sant Eugènia de Berga, i el Voltregà no guanyés els dos partits que li resten (perquè en cas de dos triomfs voltreganesos i empat taradellenc, decidiria el goal average general entre aquests dos equips que quedarien empatats a punts al capdamunt de la classificació).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments