Inici Actualitat El barri de Mont-rodon celebra la Festa Major concentrant totes les activitats...

El barri de Mont-rodon celebra la Festa Major concentrant totes les activitats a aquest dissabte

0
COMPARTIR

La tradicional Festa Major d’estiu del barri de Mont-rodon serà aquest any ‘Festeta’, tal i com l’ha anomenat l’Associació de veïns encarregada d’organitzar-la. Les activitats es concentraran únicament en dissabte i a partir de les 5 de la tarda.

Així, a les 5 es començarà amb un espectacle familiar ‘Ni Kita de Ni Pon’, que anirà a càrrec de la pallassa Filomena. A 2/4 de 7 està previst un concert de jazz amb Micajazz Trio, format per Simón Valbuena a la guitarra, Jose Mesas al baix i Noemí Navarrete posant-hi la veu.

Més tard, a partir de 2/4 de 8 del vespre es farà una botifarrada popular i els tiquets es poden comprar el mateix dia. Finalment, no hi faltarà el tradicional concert de versions, que aquest any anirà a càrrec de Quartetband.

Totes les activitats es faran a l’aire lliure, al Parc Jaume Vila, amb mesures preventives i de seguretat d’acord amb el context de pandèmia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments