Inici Actualitat El TT Mont-rodon acaba en 6a posició a la Lliga Intercomarcal

El TT Mont-rodon acaba en 6a posició a la Lliga Intercomarcal

0
COMPARTIR

El TT Mont-rodon va finalitzar el passat dissabte dia 5 de juny al Poliesportiu de Can Delfí d’Arbúcies una nova participació a la Lliga Intercomarcal de tennis taula. En aquesta jornada hi van participar els nou equips participants que hi han jugat aquesta temporada.

L’equip taradellenc no va tenir sort i, tot i que partia en cinquena posició, va caure ja en el primer partit contra el TT Els 8 de la Garriga per 1 a 3 on només va poder guanyar un partit Àlex Alejo, tot i que en Jordi Forcada també en va tenir un de molt igualat que va acabar perdent. En el segon partit també va caure per el mateix resultat de 1 a 3 contra el CTT Tona – SQS i també va puntuar Àlex Alejo un altre cop. Van jugar: Àlex Alejo, Jordi Forcada i Guillem Riera.

El títol de lliga 2020-2021 se’l va emportar el CTT Arbúcies per primera vegada davant el TT Sant Hilari i el Girbau Vic TT A.

Es va acabar la jornada entregant els premis als tres primers classificats del rànquing de la lliga, on Jordi Forcada va ser el primer classificat d’aquesta temporada amb 343 punts, per davant dels jugadors del TT Sant Hilari Paco Nicolás (338 punts) i David López (298 punts). És la primera vegada que un jugador del TT Mont-rodon aconsegueix entrar en aquest podi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments