Inici Actualitat L’Aplec de la Sardana de Taradell arriba diumenge als 75 anys i...

L’Aplec de la Sardana de Taradell arriba diumenge als 75 anys i amb mesures preventives per poder ballar

0
COMPARTIR

El 75è aniversari de l’Aplec de la Sardana de Taradell es commemorarà en plena pandèmia per la Covid-19. L’Agrupació Sardanista Taradell podrà celebrar-lo, després que l’edició 2020 s’hagués de reinventar amb un programa de ràdio a la Plaça de les Eres i una exposició fotogràfica.

En aquest 2021 serà un Aplec atípic, ja que les mesures preventives han obligat a modificar el tradicional desenvolupament. Tot i això, es podrà gaudir de les Cobles taradellenques Genisenca i Lluïsos, i la Sant Jordi Ciutat de Barcelona. Es farà al bosc del Pujoló a partir de 2/4 de 5 de la tarda i per poder ballar caldrà inscriure’s prèviament a través d’aquest FORMULARI. A l’entrada de l’Aplec també es podrà formalitzar la inscripció.

Les sardanes seran fixes amb un màxim de 12 balladors, ús de la mascareta i gel hidroalcohòlic obligatoris i s’assignarà un lloc per ballar. Per al públic en general, no caldrà inscripció prèvia.

En aquest article podeu descobrir la història de l’APLEC a Taradell.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments