Inici Actualitat La UD Taradell posa pressió al liderat guanyant al Centelles

La UD Taradell posa pressió al liderat guanyant al Centelles

0
COMPARTIR

Triomf del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda contra el Centelles. Els taradellencs han guanyat per 4 a 1 i segueixen en la lluita per acabar líders.

Partit molt seriós del Taradell que ha gaudit de les millors ocasions. Han començat a avisar els locals amb un xut molt alt de Tusell en els primers minuts. El Centelles ha respost amb una centrada per la dreta que no ha trobat rematador. Però, el Taradell s’ha anat imposant de mica en mica. I al minut 23 pressionant una pilota, el porter visitant ha fet una passada en vaselina, però Orriols ha recuperat per cedir a Erik que ha centrat perquè Vila marqués a plaer l’1 a 0. Només dos minuts després ha estat a punt d’arribar el segon. Jugada per la dreta amb centrada de Vila perquè engaltés de primera Erik, amb tot a favor per marcar, però el porter ha desviat amb el peu. I al 31 ha tornat a perdonar el Taradell. La pilota ha caiguat a l’esquerra de Vila que ha col·locat la pilota però el porter ha desviat a córner. El Centelles ha respost al minut 33 quan des de la dreta en una centrada enrere un davanter visitant ha xutat de primeres i ha enviat la pilota al travesser.

La clau del partit ha arribat en temps de descompte. En una jugada en atac del Taradell, el xut de Pau l’ha rebutjat amb les mans un defensa i l’àrbitre ha senyat el claríssim penal. A més, ha expulsat rigorosament el defensa, tot i les protestes airades dels rivals. Plade Puigdesens, però, ha vist com el seu xut l’aturava el porter. I sense més s’ha arribat al descans.

Només començar en una pilota llarga, Erik ha retallat al defensa, que li ha acabat fent penal. Aquesta vegada Plade Roma ha posat el 2 a 0. Semblava que el partit estava sentenciat. Però el Taradell ha perdut el control arran del segon gol. Al minut 63 en un error de sortida de la pilota de Nil, el Centelles ha aprofitat el regal per marcar el 2 a 1. La incertes, però, ha durat poc. Ha entrat Canó al camp i Vila ha avisat amb un xut des de la frontal. Al minut 69 en una passada profunda, Canó ha sortit en posició correcta i veient l’arribada de Vila li ha cedit la passada de la mort perqué fes el 3 a 1. I al 73 en una pilota molt llarga, Vila i Canó han sortit en velocitat des de camp propi i aquest cop s’ha intercanviat els papers perquè Canó marqués a plaer el 4 a 1 definitiu.

El partit ja no ha tingut història i el Taradell ha sumat els tres punts. A falta de dues jornades en suma 34 i està a l’espera del Pradenc. La propera setmana visita el camp del Moià, abans d’acabar la lliga rebent el Pradenc en un partit que pot ser una final.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments