Inici Actualitat La UD Taradell goleja a Sant Vicenç de Torelló i manté les...

La UD Taradell goleja a Sant Vicenç de Torelló i manté les opcions al liderat

0
COMPARTIR

El Tercera Catalana de la UD Taradell continua lluitant de tu a tu amb el Pradenc pel liderat al grup cinquè. Aquest dissabte a la tarda els taradellencs han golejat al Sant Vicenç de Torelló per 1 a 4. Martí Pedrón ha estat el protagonista amb tres gols.

El partit ha hagut d’esperar a la segona part per consolidar la victòria. Al primer temps, els taradellencs han començat avançant-se en el marcador. Al minut 12 Plade Puigdesens ha posat el 0 a 1. Però l’alegria ha durat poc, ja que el Sant Vicenç ha empatat cinc minuts després. La igualtat en el marcador ha arribat fins al descans.

A la represa ha entrat Martí Pedrón per reforçar l’atac taradellenc i aquest canvi ha acabat sent trascendental. Al minut 51 ell mateix ha posat l’1 a 2 en el marcador. I al minut 63 ha fet l’1 a 3. La seva gran actuació ha quedat arrodonida al minut 86 quan ha aconseguit l’1 a 4 definitiu.

Desena victòria de la temporada en 13 partits dels taradellencs que ja sumen 31 punts, a només un del Pradenc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments