Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell i Turisme Montseny sumen sinergies per potenciar elements turístics...

L’Ajuntament de Taradell i Turisme Montseny sumen sinergies per potenciar elements turístics del poble

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell i Turisme Montseny (l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny) han signat un conveni per sumar esforços i potenciar elements turístics. En el cas de Taradell, sobretot servirà per promocionar, comercialitzar i difondre el Parc de les Olors de Taradell.

L’acord es va tancar amb la presència de l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, el regidor d’Urbanisme, Sostenibilitat i Mobilitat, Joan Canó, i el president de Turisme Montseny, Lluís Pagespetit. En aquest sentit, l’Ajuntament de Taradell considera que el municipi està dins l’àrea d’influència del Parc Natural del Montseny, es pretenen sumar sinergies al territori amb la col·laboració público-privada i es vol posar en valor el patrimoni natural, cultural i històric de Taradell com a element turístic. I es creu que els elements turístics del poble es poden complementar amb elements turítics de pobles de l’entorn per generar un turisme més qualitatiu i quantitatiu.

Des de Turisme Montseny s’afirma que es volen ampliar sinergies amb diferents agents del territori per enfortir el tret diferencial i estructurar una oferta més àmplia i de qualitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments