Inici Actualitat Taradell celebra aquest cap de setmana el Dia de l’Esport i les...

Taradell celebra aquest cap de setmana el Dia de l’Esport i les entitats

0
COMPARTIR

Desprès del parèntesi que va suposar l’any 2020, a causa de la pandèmia, aquest cap de setmana Taradell tornarà a dedicar-lo a l’esport. Amb la particularitat que també serà un cap de setmana per a les entitats, coincidint amb el Dia de l’associacionisme cultural.

Així, l’Ajuntament de Taradell ha organitzat una sèrie d’activitats per commemorar el Dia de l’Esport, tal i com es feia en els últims anys i que l’any passat no es va poder fer. El disssabte al matí (a partir de les 10h) davant de l’EAS Taradell hi haurà una Mostra d’entitats de Taradell amb un escenari obert perquè les entitats puguin mostrar què realitzen.

A la tarda (17h) a la Plaça de les Eres tindrà lloc una novetat amb la 1a Cronoescalada ciclista a Goitallops, organitzada per l’Ajuntament i la Unió Ciclista Taradell. Qui vulgui (a partir de 12 anys) s’hi podrà inscriure i intentar batre el crònometre. I és que hi haurà cronòmetre professional per saber qui va des de la Plaça de les Eres fins al capdamunt de Goitallops més ràpid. Hi pot participar tothom, però les bicicletes elèctriques no estaran permeses. Les inscripcions estan limitades a 70 participants (es poden fer el mateix dia una hora abans o a través d’aquest formulari).

El diumenge des de la Plaça de les Eres començarà una Marxa nòrdica (8:30h) amb una distància de 14 quilòmetres, organitzada pel Centre Excursionista Taradell. Més tard, es faran curses atlètiques urbanes populars i familiars. A partir de 2/4 de 12 des de la zona de la Coma del Reig es farà una activitat no competitiva per a totes les edats. Els participants hauran de completar una o diverses voltes a un recorregut que anirà del Passeig Sant Genís, passant per la carretera de Balenyà, passeig Domènec Sert i carretera Mont-rodon. Hi haurà quatre categories: A (nens i nenes de menys de 6 anys que podran participar acompanyats de pares i mares), B (nenes i nenes de 1 a 10 anys), C (nens i nenes d’11 a 14 anys) i D (majors de 15 anys). Les inscripcions es podran fer el mateix dia, una hora abans, a la parada d’autocars.

Les activitats es tancaran amb un dinar popular on es reconeixeran els millors esportistes de Taradell del darrer any. El dinar tindrà lloc a les 2 del migdia als Jardins de can Costa i es poden comprar tiquets (preu 10 euros) a les oficines de l’Ajuntament. Es realitzarà amb mesures de prevenció i taules de 6 comensals com a màxim.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments