Inici Actualitat S’obre l’aparcament provisional del carrer Guillem de Mont-rodon

S’obre l’aparcament provisional del carrer Guillem de Mont-rodon

0
COMPARTIR

Des d’aquest dimarts es pot aparcar ja al nou espai d’aparcament públic de vehicles que l’Ajuntament de Taradell ha habilitat en un terreny entre el carrer Guillem de Mont-rodon, en la intersecció amb el carrer Quintana. En total hi caben 12 vehicles.

Aquesta parcel·la, de propietat privada, s’ha pogut arranjar gràcies a un conveni amb l’Ajuntament de Taradell. D’aquesta manera, s’ofereix més espai d’aparcament en una zona molt propera al centre del poble.

L’aparcament es regirà per la regulació de zona blava amb restricció horària, és a dir, que serà per a un temps d’una hora i mitja. La voluntat és evitar que s’hi aparqui de forma permanent.

El nou espai permet oferir aparcament en una zona amb dèficit i complementar les diverses places d’estacionament en horari limitat de zona blava que hi ha al centre urbà. L’aparcament de l’antiga Carpa també ofereix unes 100 places d’estacionament lliure, cosa que facilita poder deixar el cotxe per anar a comprar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments