Inici Actualitat La UD Taradell aconsegueix una victòria treballada contra la Garriga i segueix...

La UD Taradell aconsegueix una victòria treballada contra la Garriga i segueix lluitant pel liderat

0
COMPARTIR

Treballada victòria del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest diumenge a la tarda a la Roureda contra La Garriga. Els taradellencs han guanyat per 1 a 0 en un partit amb molta igualtat i poques ocasions, les més clares pels locals.

Al primer temps la igualtat ha fet que no es veiés cap gol. Els visitants han començat arribant un parell de cops en dues rematades de cap, una molt desviada i la segona molt fluixa que ha arribat a les mans de Jhon, que avui debutava com a porter titular. Han estat les úniques dues aproximacions visitants que durant tot el partit no han gaudit de cap ocasió clara. En canvi, el Taradell també ha arribat poc al primer temps, però han estat millors. Al minut 24 Erik en en una jugada en profunditat i molt ràpida ha marxat per velocitat, però el seu xut ha surt desviat a un lateral de la porteria. I un minut després la Garriga s’ha salvat del gol. Pilota per l’esquerra a Oriol Vila, que ha centrat de primeres veient l’arribada d’Erik, però un defensa ha desviat la pilota malament i hauria acabat en gol en pròpia porteria, sinó hagués estat que sortosament pels visitants la pilota ha topat als peus del porter. Amb empat a zero s’ha arribat al descans.

Al segon temps, en els primers minuts els visitants han estat millors, però no ho han aprofitat per crear cap ocasió clara més enllà d’alguna centrada lateral sense trobar rematador. En canvi, el Taradell ha aprofitat l’última mitja hora per trobar el triomf. Al minut 69 en la primera ocasió clara de la segona part ha arribat el gol local. Bona combinació ràpida en atac. La pilota ha acabat a l’esquerra als peus d’Oriol Vila que davant el marcatge del defensa, ha retallat cap a la seva dreta i amb suavitat ha enviat la pilota al pal llarg fora de l’abast del porter.

Amb l’1 a 0, el Taradell encara ha dominat i més i hauria pogut sentenciar a la part final. Plade Puigdesens primer ha avisat amb un xut creuat que el porter ha enviat a córner. I al minut 81 en una jugada llarga on Vila ha cedit per l’arribada de Plade, aquest primer ha volgut superar el porter amb una mini-vaselina que ha desviat. La jugada ha continuat i la pilota ha tornat a caure als peus de Plade que ha xutat creuat, però un defensa a la línia de gol ha desviat amb el cap la pilota.

Al final triomf taradellenc, molt segur en defensa, que els situa amb 28 punts després de 12 jornades i en plena lluita pel liderat amb el Pradenc, que és líder amb un punt més.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments