Inici Actualitat El CP Taradell baixa de categoria després de dues grans temporades a...

El CP Taradell baixa de categoria després de dues grans temporades a l’OK Lliga

0
Font: Oriol Planàs

El CP Taradell rebia a l’última jornada de l’OK Lliga al Palafrugell. Un partit de cara o creu, on només valia guanyar i esperar la derrota del Vendrell a la pista del Reus. A més, Marçal Casadevall i Edu Genís podien disputar el seu últim partit després d’anunciar aquesta setmana que penjaven les botes. També podia ser el comiat de Xevi Soler que abandonarà les files del CP Taradell.

El partit no podia començar de la pitjor manera. Albert Dalmau veia targeta blava i deixava al seu equip amb un home menys. Miquel Gorchs va entrar en substitució de Dalmau i va aturar el llançament de Sergi Canet. A més, els taradellencs van aguantar els dos minuts amb inferioritat. Miquel Gorchs va abandonar la pista enmig d’una gran ovació de l’afició per donar pas, de nou, a Albert Dalmau. Malgrat tot, els visitants van aconseguir marcar el primer amb el gol de Franco Ceschin. El CP Taradell ho seguia intentant, mentre sabia que el Vendrell perdia a Reus. A l’equador del primer temps va arribar l’empat a 1. Víctor Crespo anotava el 25è gol de la temporada. Ja en els últims cinc minuts, Dani Rodríguez marcava el 2 a 1 i deixava el Taradell per davant al descans.

A la segona meitat, l’equip de Ferran Moreno va aconseguir aguantar amb el 2 a 1 fins als últims 11 minuts de partit. Moment en el qual Borja Ramon empatava el partit. A més, tres minuts després, tornava a marcar Borja Ramon i avançava el seu equip en el marcador (2-3). El CP Taradell necessitava dos gols per seguir amb opcions de permanència. Franco Ceschin veia targeta blava i Dani Rodríguez anotava de nou per empatar el partit. Els nervis i la tensió creixia amb els pas dels segons, fins que el Palafrugell tornava a trobar porteria quan millor estava el CP Taradell, gràcies al gol de Borja Ramon. Només quedaven dos minuts. El Taradell va tirar d’èpica i va empatar al partit a falta de 30 segons, després d’un golàs de Dani Rodríguez (4-4). Tot i tenir alguna ocasió més, ja no hi va haver temps de marcar el cinquè.

El CP Taradell diu adéu a l’OK Lliga després de dues temporades de partits inoblidables, en especial la doble victòria contra el Liceo al Pavelló El Pujoló. A partir d’ara tocarà preparar-se per intentar tornar a ascendir a la màxima competició de l’hoquei estatal la pròxima temporada.