Inici Actualitat L’EAS Taradell inicia una campanya aquest juny per captar nous abonats

L’EAS Taradell inicia una campanya aquest juny per captar nous abonats

0
COMPARTIR

L’Espai d’Aigua i Salut (EAS) de Taradell farà durant el mes de juny una campanya de captació de nous abonats. De l’1 al 31 de juny s’oferiran descomptes i promocions a les persones que es donin d’alta.

Així, disposaran d’un 50% de descompte en la matrícula i tota la quota de juny serà gratuïta, tant per a nous abonats com per a abonats que s’haguessin donat de baixa. A més, aquelles persones que s’haguessin donat de baixa durant la pandèmia, entre març de 2020 i abril de 2021, a banda de regalar-los la quota de juny també tindran la matrícula totalment gratuïta.

La voluntat és que les persones tornin a recuperar l’hàbit esportiu que tenien abans de la pandèmia. Recordem que l’EAS, a causa de la Covid-19, va arribar a perdre un 40% dels quasi 1.600 abonats que tenia. Ara ronda el miler.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments