Inici Actualitat La Plaça del Sol compta amb un nou parc infantil

La Plaça del Sol compta amb un nou parc infantil

0
COMPARTIR

Des de fa uns dies la Plaça del Sol, al barri de Castellets, disposa d’un nou parc infantil que substitueix el que hi havia. L’Ajuntament de Taradell l’ha instal·lat perquè l’anterior ja tenia algunes parts que no complien els criteris tècnics de seguretat i estava malmès.

Elnou parc compta amb gespa artificial a l’entorn de la instal·lació i amb lloses de cautxú. L’actuació forma part del pla de manteniment i millora dels parcs infantils de Taradell. Així, s’ha intervingut per millorar elements desgastats o malmesos i pintar estructures en parcs infantils com el de can Costa, la Madriguers, el passeig Alcalde Joan Reig amb carrer Ramon Pou i el de Mont-rodon.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments