Inici Actualitat Empat del TT Mont-rodon amb el TT Torelló B

Empat del TT Mont-rodon amb el TT Torelló B

0
COMPARTIR

Empat del TT Mont-rodon al local de joc del TT Torelló B amb resultat de 3 a 3. L’equip taradellenc va estar a un pas de la victòria, ja que en el quart partit Guillem Riera va arribar a tenir dues pilotes de partit.

El partit va començar amb dues victòries i una derrota pel TT Mont-rodon que es posava per davant, però en el partit clau, en els moments finals els torellonencs van estar més encertats quan quasi tenien el partit perdut. Tot i la victòria posterior de Jordi Forcada, només es va poder aconseguir l’empat final. Van jugar: Jordi Forcada (2), Guillem Riera (1) i Judit Espona.

Aquesta setmana, l’equip disputa el darrer partit de la lliga regular rebent a casa el Girbau Vic TT B, on hi haurà en joc la disputa de la zona mitja de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments