Inici Actualitat Alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Taradell fan una recapte solidària...

Alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Taradell fan una recapte solidària per Càritas

0
COMPARTIR

Els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Taradell realitzaran aquesta setmana una acció solidària per col·laborar amb Càritas. En concret, es portarà a terme del 27 al 29 de maig i es recolliran aliments, productes d’higiene personal i productes de neteja.

La recollida es realitzarà a través de les botigues d’alimentació i les escoles de Taradell, Seva, Santa Eugènia de Berga i Viladrau. L’objectiu és col·laborar amb la tasca que realitza Càritas, que amb la Covid-19 ha vist com baixaven les aportacions d’aliments.

L’acció dels estudiants de l’Institut de Taradell forma part del Servei Comunitari, una acció educativa que han de realitzar en el marc del currículum obligatori de l’ESO.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments