Inici Actualitat Mentre hi ha vida hi ha esperança

Mentre hi ha vida hi ha esperança

0
COMPARTIR

El CP Taradell es jugava gran part de les opcions per la permanència a la pista del CP Voltregà a la penúltima jornada unificada de l’OK Lliga.

El partit va començar amb domini del conjunt local que ho va rematar amb el gol d’Arnau Canal per posar l’1 a 0, en només quatre minuts de joc. Els taradellencs van disposar d’alguna jugada aïllada de perill, però sense intimidar en excés el porter Blai Roca. Abans d’arribar al descans es van veure dos gols més. Humbert Serra marcava el 2 a 0, que trobava la resposta immediata des del punt de penal, amb el gol de Víctor Crespo.

Al segon temps, es va produir una jugada clau. Jacint Molera filtrava una passada cap a Xevi Soler que va enviar la bola al travesser i, tot seguit, Molera va tornar a rematar forçant la intervenció de Blai Roca. L’equip seguia collant després d’aquestes dues grans ocasions, però va ser el conjunt local qui va marcar a través d’Arnau Canal. Un gol que va sentenciar el partit, que directament es traslladava al Vendrell, que guanyava per la mínima contra el Caldes i implicava el descens matemàtic dels taradellencs. De mentre, a Sant Hipòlit, van tenir temps de marcar dos gols més. Eric Vargas i Gerard Rovira feien el 5 a 1. I en el tram final, Marc Soler va aconseguir reduir distàncies amb el 5 a 2 definitiu.

Una vegada finalitzat el partit, totes les mirades estaven posades de nou amb el Vendrell-Caldes, un partit que encara no havia finalitzat. Alguns jugadors com Dani Rodríguez estaven a peu de pista pendents de novetats que poguessin seguir donant vida al seu equip. I així va a ser. El Caldes a falta de cinc minuts va transformar una falta directa i va acabar empatant un partit que ho deixa tot obert per a l’última jornada. El CP Taradell està obligat a sumar els tres punts com a local contra el Palafrugell i esperar una derrota del Vendrell a la pista del Reus. El pròxim dissabte el desenllaç, a les 8 de la tarda, a Taradell. Un partit que el factor públic ha de ser determinant per empènyer l’equip a seguir en vida a l’OK Lliga.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments