Inici Actualitat La UD Taradell supera el Roda de Ter en l’últim sospir de...

La UD Taradell supera el Roda de Ter en l’últim sospir de partit

0
COMPARTIR

Triomf vital del Tercera Catalana de la UD Taradell en la seva lluita pel liderat del grup cinquè. Els taradellencs han guanyat al Roda aquest dissabte a la tarda a la Roureda per 2 a 1, gràcies a un gol d’Àngel Tisora en l’últim minut de partit.

Els taradellencs han començat avisant amb un xut sense gaire perill de Plade Puigdesens. I al minut 5 en una jugada per la dreta amb centrada de Pau, la pilota l’ha acabat tocant amb la mà un defensa i l’àrbitre ha pitat penal. Plade Puigdesens, però, ha xut fluix i malament i el portar l’ha aturat. El partit ha estat igualat en tot moment i sense massa arribades clares. Els rodencs han avisat al minut 24 en una combinació dins l’àrea que ha acabat amb un xut ras que ha aturat Abel, el porter taradellenc que debutava. Sense més ensurts s’ha arribat al minut 37 quan una pilota llarga penjada pel Roda l’ha rematat el davanter visitant arribant entre els dos centrals i enviant la pilot al fons de la xarxa. Amb el 0 a 1, els rodencs han pogut ampliar el marcador. Dos minuts després, han enviat un xut que ha fregat la part superior del travesser.

Però del 0 a 2, s’ha passat a l’empat a 1. Una falta lateral per la dreta, l’ha servit Orriols perquè Oriol Vila rematés de cap al primer pal i enviant la pilot al fons de la xarxa. Era el minut 40 i amb empat s’ha arribat al descans.

A la represa als 7 minuts els rodencs han aprofitat una contra per posar la por al cos als taradellencs amb un xut que ha acabat desviat. El Taradell ha respost sis minuts després amb un xut d’Isra des de la frontal que ha desviat el porter. El Taradell ha mogut la banqueta per trobar més profunditat, però no ho ha aconseguit. A més a l’equador del segon temps el porter taradellenc s’ha lesionat i ha hagut de ser canviat. Això ha trencat el ritme i s’ha passat a uns minuts d’imprecisions, poc futbol i moltes protestes entre els dos equips. Fins que al minut 89 en la sortida d’un córner Àngel Tisora arribant al primer pal ha rematat de cap i ha fet el 2 a 1. No hi ha hagut temps per res més i els taradellencs han sumat els tres punts.

El Taradell suma 25 punts en 11 jornades i continua en la seva lluita pel liderat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments