Inici Actualitat Dissabte acte divulgatiu d’art contemporani amb Lídia Azagra a la Font Gran

Dissabte acte divulgatiu d’art contemporani amb Lídia Azagra a la Font Gran

0
COMPARTIR

Aquest dissabte 22 de maig ERC Taradell organitzarà l’acte de divulgació artística ‘Art per tu’, conjuntament amb la Fundació Irla. Serà a les 11 del matí a la Font Gran en una iniciativa que pretén apropar l’art contemporani als municipis.

En aquesta ocasió, l’acte comptarà amb la presentació d’una obra d’art de la mà de la seva autora, Lídia Azagra, per reflexionar sobre el civisme i les actituds incíviques. Així, s’ha imprès l’obra en una lona que s’exposarà a la Font Gran amb la voluntat de mostrar que l’art contemporani pot ser una eina més per al debat públic.

El projecte també es porta a terme a Sant Carles de la Ràpita, Móra la Nova i Selva del Camp amb altres artistes que aborden altres problemàtiques. A l’acte de Taradell també hi participaran Joan Vila, coordinador del projecte, Míriam Martínez, regidora de Cultura i Patrimoni de Taradell, el pintor taradellenc Jesús Ramos i Joan Manuel Tresserras, president de la Fundació Josep Irla.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments