Inici Actualitat El TT Mont-rodon guanya amb claredat a La Garriga

El TT Mont-rodon guanya amb claredat a La Garriga

0
COMPARTIR

Important i treballada victòria del TT Mont-rodon contra el TT La Garriga per 5 a 1 aquest dissabte passat. Jaume Cunill va tenir un paper determinant al guanyar els seus dos partits contra els millors jugadors visitants per 3 a 1 i 3 a 2 amb una gran remuntada final. Jordi Forcada també va aconseguir els dos punts, i Guillem Riera feia el punt final del partit.

L’equip es posa amb 5 punts a la classificació en sisena posició a falta de dues jornades per el final de la lliga regular. Aquesta setmana que ve, l’equip es desplaça per jugar contra el TT Torelló B, darrer classificat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments