Inici Actualitat Els Tonis de Taradell faran la benedicció dels animals aquest dissabte en...

Els Tonis de Taradell faran la benedicció dels animals aquest dissabte en petit format

0
COMPARTIR

La Festa dels Tonis celebrarà aquest dissabte a la tarda la benedicció dels animals que va haver d’ajornar per segon cop al mes de març a causa de la pandèmia. El motiu va ser un brot de rinopneumònia que afectava els animals equins.

En aquesta ocasió serà un acte en petit format i amb un recorregut centrat en l’església de Sant Quirze, a la urbanització La Roca.

A les 6 de la tarda es farà la benedicció. Hi podrà haver públic, però només aquells que accedeixin a peu, deixant el cotxe a la zona del Vivet o a la carretera de Viladrau. També es podrà seguir en directe per Streaming als canals de Youtube dels Tonis de Taradell, Ràdio Taradell i a través de la web de Taradell.com.

Paral·lelament, amb motiu del Dia internacional dels Museus d’aquest diumenge, l’Alzinar de la Roca es podrà visitar. De 10 a 2/4 d’1 es programaran visites cada mitja hora per conèixer totes les tasques de manteniment i preservació de les eines i carros que s’hi exhibeixen. També es podrà visitar la Cabanya, on es troba un espai dedicat a Jordi Coll, mestre escloper de Taradell. Les places són limitades i per inscriure’s cal fer-ho a través d’aquest formulari.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments