Inici Actualitat La web de l’Ajuntament de Taradell rep per setè any consecutiu el...

La web de l’Ajuntament de Taradell rep per setè any consecutiu el Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència

0
COMPARTIR

Per setè àny consecutiu la web de l’Ajuntament de Taradell ha rebut un reconeixement, en el marc del lliurament del Segell Infoparticipa 2020, guardó que valora la qualitat i la transparència de la comunicació pública als webs de les administracions públiques. En aquest cas, es valorava l’any 2020 i era la 8a edició dels reconeixements.

L’acte d’entrega es va fer aquest dilluns a la tarda a l’Auditoria de la UAB, presidit pel Conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé. Taradell ha aconseguit aquest guardó cada any des del 2014. En aquesta edició, la web de l’Ajuntament de Taradell ha obtingut un 88,46% d’indicadors positius.

En total s’han reconegut 135 administracions públiques (121 ajuntaments dels quals 39 amb un 100% d’indicadors positius, 11 consells comarcals i 3 diputacions), una xifra que any rere any va augmentant.

El Segell Infoparticipa a la transparència i la qualitat de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB com un reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya, Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions. Aquestes bones pràctiques s’han definit en aquesta vuitena edició per als Ajuntaments al Mapa Infoparticipa en 52 indicadors que s’utilitzen per avaluar la informació publicada als webs dels Ajuntaments, els quals s’han modificat per pujar el nivell d’exigència de caire qualitatiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments