Inici Actualitat L’Associació de Botiguers organitza un curs pels comerços per treure rendiment de...

L’Associació de Botiguers organitza un curs pels comerços per treure rendiment de les xarxes socials

0
COMPARTIR

L’Associació de Botiguers de Taradell (ABT) enceta el proper 19 de maig la primera d’una sèrie d’accions formatives previstes per aquest 2021. Aquestes accions van adreçades als comerços associats amb l’objectiu d’ajudar-los a fer més visible, eficient i atractiu el seu establiment.

El primer curs tindrà lloc el 19 de maig de 2/4 de 3 a 2/4 de 5 de la tarda al Centre cultural Costa i Font. Se centrarà en ‘Com vendre a través de les xarxes socials?’ i anirà a càrrec de Sònia Torrents. Se centrarà, sobretot, en dues xarxes socials (facebook i instagram) per saber comunicar millor i fer-les servir com un canal directe entre negoci i clients.

El curs és gratuït i obert a tots els comerciants de Taradell. Per inscriure’s cal enviar un whatsapp al 608 78 76 79 o un mail a botiguerstaradellabt@gmail.com.

Aquestes accions formatives sorgeixen de la pròpia demanda dels comerços associats i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments